Viitorul mintii umane - Michio Kaku Mărește

Viitorul mintii umane - Michio Kaku

ISBN: 9786067198331

Produs nou

55,00 lei

Fișa tehnică

AutorMichio Kaku
Anul Aparitiei2016
EdituraTrei
ISBN9786067198331

Informații

Descriere

O investigație științifică pentru înțelegerea și îmbunătățirea capacității minții

Viitorul minții umane
aduce un subiect rezervat cândva exclusiv domeniului science-fiction într-o realitate nouă și surprinzătoare. Acest tur de forță științific dezvăluie cercetările uimi­toare care se efectuează în laboratoa­rele de top din lumea întreagă – toate bazându-se pe ultimele descoperiri din neuroștiință și fizică – incluzând expe­rimente recente în telepatie, controlul minții, telechinezie și înregistrarea amintirilor și a visurilor.

Lectura acestei cărți este o aventură uimitoare nu doar pentru fanii SF, ci și pentru pasionații de fizică, medicină, neuroștiință, care vor descoperi aici vastele posibilități ale creierului uman.

Michio Kaku este profesor de fizică teoretică la City University din New York. Este cofondator al teoriei corzilor. A mai scris, printre altele, Dincolo de Einstein și Hiperspațiul – cea mai bună carte de știință a anului 1995 în topurile New York Times și Washington Post.

De același autor, la Editura Trei au apărut Fizica imposibilului, Fizica viitorului și Lumi paralele.

„Kaku are darul de a explica idei incredibil de complexe într-un limbaj pe care-l poate înțelege și un cititor neavizat." - San Francisco Chronicle

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Viitorul mintii umane - Michio Kaku

Viitorul mintii umane - Michio Kaku

30 alte produse în aceeași categorie: